Liverpool fortsatte pressen på Manchester City på toppen av Premier League
نوشته شده توسط : Alisa

Det blev 4–2 mellan Liverpool och gästande Burnley när lagen möttes på söndagen. Det innebär nionde matchen i rad utan förlust för Liverpool i Premier League. Scenen att se Billiga Fotbollströjor är på segerns vägnar.

Två mål på tio minuter från Firmino och Mane begåvade Jurgen Klopps män en 2-1-ledning i intervallet och trots en sen skräck genom ersättare Johann Gudmundsson, kom värdarna slutligen genom oskadd när paret fullföljde sina hängslen efter pausen. Fläktar som bär Liverpool tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Sedan i 82: e minut gjorde Trent Alexander Arnold en plats på korset till Mane som missade ett öppet mål. Sex minuter senare sköt ett inlägg från straffområdet men Heaton lyckades rädda det.

Även en sen skräck kunde inte hindra Reds att ta alla tre punkterna och flytta tillbaka till en av City och det finns gott om anledning att hoppas att sådana prestationer fortsätter.